BMW Downpipe - BC Motors BMW Downpipe luettelo

08.03.2023

Me BC Motorsilla tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset palvelut erityisesti BMW-merkkisten autojen huoltoon, kunnostamiseen ja päivittämiseen sekä optimointiin liittyen. Olemme vuosien varrella laajentanut jatkuvasti liiketoimintaamme aina perustuen asiakkaidemme toiveisiin. Tänä päivänä hyödynnämme yrityksemme tiloissa uusimpia merkkikohtaisia korjaamo- ja erikoislaitteistoja asiakkaidemme laajoihin tarpeisiin. Lisäksi olemme tarjonneet laajan valikoiman tuotteita verkkokaupastamme vuodesta 2020 lähtien.

Verkkokauppamme yksi suosituimpia tuoteryhmiä ovat downpipet.

 Downppe.jpg

Mikä sitten on downpipe?

Downpipe nousee käytännössä aina esiin, kun aletaan puhumaan auton suorituskyvyn nostamisesta. Yleisin tapa lähteä parantamaan autosi suorituskykyä on ohjelmointi/optimointi. Silloin autoon ei vaihdeta osia, vaan ohjelmoinnin avulla autoon saadaan tuotua mukava määrä lisätehoa. Jokaisen auton ohjelmointi räätälöidään aina merkki- ja mallikohtaisesti. Koko homman juju on siinä, että autoissa on tehtaalta lähtiessään jo enemmän tehoa kuin tiedätkään. Vallitsevat tiukat päästövaatimukset aiheuttavat kuitenkin sen, että autonvalmistajat joutuvat jo tehtaalla rajoittamaan auton moottorin tehoa. Jälkikäteen tehtävällä ohjelmoinnilla kaivetaan esiin ne tehot, jotka tehtaalla on alun perin rajoitettu.

Kun auton suorituskykyä lähdetään viemään vieläkin paremmaksi ja aletaan tuomaan mukaan myös mekaaniset päivitykset, downpipe astuu mukaan kuvioihin. Kun moottorista painetaan tehoja enemmän irti, auton vakioputkisto ei pysy enää menossa mukana. Downpipe on turboahtimelta lähtevä pakoputken osa. Downpipea tarvitaan siksi, koska paranevan suorituskyvyn vuoksi entistä kuumemmat pakokaasut tarvitset paremmin tilaa virratakseen. Downpipen avulla pakoputkistosta saadaan avarampi. Tehojen ja suorituskyvyn suhteen voidaankin sanoa, että Downpipe on putkiston kriittisin osa.

RM-motors-downpipe.jpg

Olemme rakentaneet verkkokauppaamme erittäin kattavan downpipe-valikoiman. Jotta juuri oikean tuotteen löytäminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa, tuotteet on lajiteltu BMW:n mallisarjojen mukaan. Jokaiseen sarjaan on tarjolla lukuisia eri vaihtoehtoja. Alta löydät jokaisen sarjan valikoiman:

1-sarja

2-sarja

3-sarja

4-sarja

5-sarja

6-sarja

7-sarja

8-sarja

X-sarja

Z-sarja

Valikoimaa on siis runsaasti, koska haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme sopivan ratkaisun. Kun olet tehnyt päätöksen parantaa autosi suorituskykyäsi, tulet varmasti törmäämään sanaan nimeltä downpipe. Avarampi pakoputkisto on vaatimus siinä vaiheessa, kun autosi moottorista on puristettu riittävästi enemmän tehoja. Kaikki auton optimointiin liittyvät asiat on aina syytä tehdä huolella ja ammattitaidolla. Niinpä rohkaisemme sinua myös olemaan meihin yhteydessä erittäin matalalla kynnyksellä. Autamme mielellämme oikein tuotteiden ja sopivan kokonaisuuden valinnassa. Olemme vuosien saatossa tehneet töitä lukemattomien autojen kanssa ja jaamme tätä kokemusta ilomielin myös sinulle ja autollesi. Saat näppärästi meihin yhteyden vaikkapa tätä yhteydenottolomaketta käyttäen.

Kaikki julkaisut