Toimitusehdot

 

Toimitusaika

Lähetämme varastossa olevat tuotteet 1-2 työpäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti loppu varastosta tai on muuten tilaustavaraa, vaihtelee toimitusaika tuotteesta riippuen 4-14 arkipäivään. Osa tuotteistamme on kuitenkin sellaisia joiden valmistaminen alkaa vasta kun tuote on tilattu jolloin niissä saattaa olla jopa yli kuukauden toimitusaika. Annetut toimitusajat ovat arvioita ja ilmoitetaan aina tilausvahvistuksen yhteydessä. Arvioidut toimitusajat perustuvat valmistajien/toimittajien saatavuustietoihin, sekä aiempien toimitusaikojen keskiarvoihin. Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista. Emme vastaa toimitusajan viivästymisestä aiheutuvista välillisistä, välittömistä, epäsuorista tai suorista vahingoista ja/tai kuluista.

Toimitustavat

Verkkokaupassamme on kaksi toimitustapaa, nouto ja Matkahuolto:

Nouto - Voit noutaa tilauksesi arkisin klo 8-17 osoitteestamme Kisällintie 4, 04500 Kellokoski. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla kun tilaus on noudettavissa.
Matkahuolto - Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Palautukset

Käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus edellyttäen että tuote on käyttämätön, alkuperäispakkauksessa sekä myyntikelpoinen. Mikäli tuote on sinetöity niin palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Ennen palautuksen tekemistä on myyjälle ilmoitettava palautuksesta 14 päivän kuluessa pakkauksen vastaanottamisesta. 14 päivän jälkeen palautus voidaan tehdä vain erikseen sovittaessa.
Custom made tuotteilla jotka valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan ei ole palautusoikeutta. Palautuksen voi lähettää valitsemallaan toimitustavalla ja palautuksen kustannukset hyvitetään maksun palautuksen yhteydessä.

Tuotetakuu

Kaikilla myymillämme tuotteilla on vuoden takuu ellei toisin mainita. Takuu koskee tuotteen valmistus- tai kokoonpanovirheitä. Takuu ei kuitenkaan koske normaalia kulumista, asennusvirheitä tai kilpakäyttöä. Käsittelemme takuuasiat kahdessa arkipäivässä palautuksen saapumisesta.

Yhteydenotto

BC Motors Oy
Kisällintie 4
04500 Kellokoski
Y-tunnus 2773530-6
myynti@bcmotors.fi
P.040 655 5286