Tällä tuotteella 24 kk tehdastakuu

Downpipe BMW DECAT E84,E9X XDRIVE N55

111111RM | Varastossa 2 kpl

RM Motorsin valmistama downpipe BMW E84 ja E9X korimalleille ja sopii N55 XDrive moottoreihin. Downpipe on valmistettu huippuluokan ruostumattomasta teräksestä, takaamme tuotteen laadun 24 kk takuulla. RM Motors downpipe takaa parhaan suorituskyvyn ja kestävyyden. Tarkista ajoneuvosi malli ja moottorityyppi ennen tilaamista varmistaaksesi yhteensopivuuden.

Toimitusaika: 2-3 arkipäivää

14 päivän ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 300 euron tilauksiin

Toimituskulut alk. 8,90€

Ilmainen nouto Tuusulasta


  418.00 € 337.10 € alv. 0%  

N55 DOWNPIPE - Tekniset tiedot

Korimallit: E84 ja E9X
N55 moottoriin
Materiaali: ruostumaton teräs
Mitat: 45 × 17 × 16 cm
Paino: 4 kg
Downpipen halkaisija: 76 mm
Ei tieliikennekelpoinen
Valmistajantakuu: 24 kk

Downpipe sopii xDrive-versioon. RWD-versioon sopiva downpipe on saatavilla numerolla 111113.

Korvaa seuraavat BMW OEM osanumerot
18307597063
18307597067

Kestävyyttä ja luotettavuutta pitkällä Takuulla

Tämä downpipe on luotu huippuluokan ruostumattomasta teräksestä, tarjoten erinomaista kestävyyttä ja vastustuskykyä ruostumista vastaan. Downpipen rakenne on suunniteltu kestämään vuosien kovaakin käyttöä ilman huonontumista. Lisäksi luotettavuuden takeena toimii 24 kk valmistajantakuu. Investoimalla tähän tuotteeseen voit olla varma sen pitkäikäisyydestä ja kestävyydestä. Hanki RM Motors downpipe niin saat ensiluokkaisen suorituskyvyn ja laadun. Tartu tilaisuuteen ja nosta autosi tehoja helposti.

Kätevä ja nopea downpipe asennus BC Motorsilla

BC Motors tietää jokaisen autoharrastajan ja omistajan tarpeet. Vaikka monet meistä tykkäävät käsiensä likaamisesta autoprojekteissa, tiedämme myös, että joskus ammattilaisen apu on paikallaan. Downpipen asentaminen voi olla haastavaa, erityisesti jos se vaikuttaa moottorin ohjelmaan. Siksi tarjoamme paitsi kestäviä downpipeja myös asennuksen niille. Kun ostat ja asennutat downpipen meillä, voit olla varma sen oikeaoppisesta ja turvallisesta asennustyöstä!

BMW alkuperäis- ja tarvikeosat netistä - BCMotors

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman BMW alkuperäis- ja tarvikeosia. Voit helposti etsiä ja löytää juuri tarvitsemasi osat käyttämällä BMW tuotenumeroa ylläolevassa hakutoiminnossa. Lisäksi valikoimassamme on BC Motorsin omia tuotteita sekä laadukkaita tuotteita muilta tunnetuilta jälleenmyyjiltämme. Eikä siinä vielä kaikki - tarjoamme myös ammattitaitoisia BMW korjaamopalveluita!